به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛علیرضا جزء قاسمی اظهار کرد: احداث مخزن ۱۵۰۰۰ متر مکعبی شهر زنجان، حفر و تجهیز ۱۶ حلقه چاه، احداث خط انتقال کمربندی شمالی، احداث خط جمع آوری و انتقال چاه های غرب زنجان، احداث مخزن ۵۰۰۰ متر مکعبی شهر قیدار، حفر و تجهیز چاه های بحران در شهرهای ابهر، خرمدره، قیدار و ماهنشان از جمله طرح های شاخص رفع تنش آبی در استان زنجان است.
وی افزود: با وجود خشکسالی و کمبود در منابع آبی، آبرسانی در استان زنجان نسبت به گذشته بهبود یافته و از وضعیت پایداری برخوردار است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: ۳ طرح آبرسانی روستایی در شهرستان زنجان اجرایی شده و اهالی این روستاها از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار برخوردار شدند.
علیرضا جزء قاسمی ظهار کرد: برای اجرای این طرح ها، اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی هزینه شده است.
جزء قاسمی ادامه داد: شهرستان خدابنده ۲۲۵ روستا دارد که ۱۷۳ روستای آن تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب قرار داشته و هم اکنون ۶۰ طرح آبرسانی نیز در این شهرستان در دست اجرا است.
وی تاکید کرد: در راستای اولویت های شرکت آبفا، توسعه خدمات و زیرساخت های آبرسانی در مناطق روستایی استان با جدیّت در دستور کار قرار داشته و امسال ۲۰۰ طرح آبرسانی روستایی در استان انجام می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: در ۴ ماهه اول سالجاری و در راستای تامین آب شرب مورد نیاز مشترکین استان، میزان ۳۷ میلیون متر مکعب استحصال شد.
علیرضا جزء قاسمی اضافه کرد: از این میزان آب استحصال شده، ۳۱ میلیون متر مکعب از محل منابع آب زیر زمینی و حدود ۶ میلیون متر مکعب نیز از منابع آب سطحی استان تامین شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان تصریح کرد: علیرغم تثبیت حجم آب پشت سدهای استان و به منظور مدیریت مخازن پشت سدهای آب استان، میزان برداشت آب از سدهای "کینه ورس" و "تهم" به میزان ۳۷ درصد کاهش داشته است.
نظر شما